Cautare

1963 de rezultate pentru "detunata nr 2 cluj napoca" (2.72 secunde)
Reluarile au clarificat tot FCSB a castigat meciul cu CFR Cluj, scor 1-0. ... Nu in 3 luni, cum a fost cazul lui Teja, in 2, intr-una! ... Meciul FCSB - CFR Cluj nu mai avea nicio impornata pentru clasamentul final, echipa din Gruia este deja campioana.
Endocrinologia, in Congres la Cluj (Autoare: ... Si am aflat ca, intre 4 si 7 septembrie, la Cluj se deruleaza al VIII-lea Congres al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania, sub patronajul Academiei de Stiinte Medicale, Institutului National de Endocrinologie "CI Parhon" si UMF "Iuliu Hateaganu" din Cluj.
O tragedie fara margini a lovit o familie din Dej, judetul Cluj, chiar intr-o zi care ar fi trebuit sa fie una a bucuriei. ... Aici starea fetitei s-a agravat iar medicii au fost obligati sa o intubeze si au decis transferul al UPU Cluj.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
CFR Cluj n-a avut nicio problema cu rivala locala 'U' Cluj. S-a impus cu 4-0 in ultima etapa din sezonul regulat, dupa un meci in care trupa lui Dan Petrescu a primit trei penalty-uri pentru trei henturi.
Patronul FCSB sustine ca l-a observat pe Bogdan Rusu in meciul CFR Cluj - CS Mioveni 4-2, cand atacantul in varsta de 32 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale.
U Cluj - FC Arges 2-0 Superliga, play-out, etapa 1 A marcat: ... U Cluj: ... Cluj Arena (capacitate: 30.201 locuri)
Compania a intrat pe piata romaneasca abia in urma cu un an si detine patru hipermarketuri, la Bucuresti, Pitesti, Targu-Mures si Cluj, si un supermarket la Timisoara, care va fi inlocuit anul viitor cu un hipermarket.
• La jumatatea lunii februarie, doua persoane inarmate care purtau cagule au intrat intr-o filiala a Bancii Transilvania din cartierul Manastur din Cluj-Napoca, i-au lovit pe paznic si pe o casiera si au furat banii din casierie - 246.000 de lei.
Singurul incident notabil s-a petrecut la Cluj, unde participantii la manifestare au huiduit in timp ce reprezentantul Consulatului General al Ungariei, Konya László, a citit mesajul premierului Ungariei, Gyurcsany Ferenc.
Celebra trupa a anuntat pe contul de socializare, intr-un live, ca anul viitor pe 23 iulie, va sustine un concert memorabil la Cluj.
In fapt, el detine 8,2%, in timp ce 22 de procente revin fiilor sai, Forin si Cristian Pascu. ... Dar, potrivit presei, omul de afaceri Florian Walter (fost Busca), finul lui Miron Mitrea, fost finantator al lui Dinamo, Universitatea Cluj si in prezent al Petrolului Ploiesti, este patronul Romprest.
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
Pareri impartite in filiale Pana la ora inceperii discutiilor de ieri, filialele din Galati, Tulcea, Cluj-Napoca, Bucuresti, Buzau si Constanta erau singurele care puteau sustine cu fermitate iesirea de la guvernare.
Peste 60 de membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei s-au reunit ieri, la Cluj-Napoca, pentru a adopta o rezolutie privind actuala criza din partid.
Liderii Aliantei Dreptate si Adevar s-au intalnit sambata seara la Cluj Napoca in cadrul a ceea ce presa denumea deja impacarea dintre liberali si democrati si relansarea Aliantei.
Declaratiile prefectului judetului Galati care fac referire la unul dintre motivele care au stat la baza emiterii ordinului de suspendare a primarului din localitatea Namoloasa, Valerian Todita, au fost contrazise de edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.
in judetul Cluj. ... El a fost prezent la adunarile electorale si la discursurile din Cluj- Napoca prilejuite de vizitele candidatului Traian Basescu la functia de presedinte al RomA¢niei.
Deputatul PIN Lavina Sandru a prezentat ieri la Cluj un raport al filialei privind "mafia PD" din jurul lui Emil Boc, in care liderul democrat si primar al municipiului Cluj-Napoca este acuzat ca patroneaza o increngatura de interese din jurul sau.
Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului, a declarat, miercuri, la Cluj, ca nu va candida la alegerile locale, dar ca va "vedea" daca se inscrie in cursa pentru parlamentare, in functie de performantele Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal.
google-analytics.com